Gran varietat de productes cosmètics Natura Bissé

NATURA BISSÉ és una de les marques de cosmètica més exclusives a nivell mundial. Ofereix productes de cosmètica facial i corporal de gran valor afegit gràcies al profund coneixement que té la marca de les necessitats de la pell. Actualment disposa de més de 150 referències que cobreixen totes les necessitats de la pell. Un catàleg de productes que la posiciona clarament com abanderada en la recerca i el desenvolupament de noves formulacions i productes innovadors.

Natura Bissé a Estètica Paqui

La voluntat constant de la marca d’investigar i innovar ha generat els seus fruits en la creació d’excepcionals línies. Aquestes es basen en noves textures i en la introducció de màxima concentració d’ingredients actius altament eficaços. Així, han nascut col·leccions altament innovadores com GLYCOLINE, CITOKINES LINE, C+C VITAMIN LINE o OXIGEN LINE. No obstant, les grans fites en el desenvolupament de producte han estat les ja llegendàries línies DIAMOND COLLECTION (tractament global anti-edat) i INHIBIT COLLECTION (la més eficaç alternativa cosmètica a les microinjeccions), a més de les línies THE CURE COLLECTION (la cura de bellesa que cobreix les necessitats cutànies actuals), SUN DEFENSE (tractament fotoprotector global) i la innovadora NB·CEUTICAL COLLECTION (tractament cosmètic hipoalergènic especial per a pells sensibles). Totes elles línies de tecnologia punta que s’han convertit en les principals senyes d’identitat i prestigi de NATURA BISSÉ.

Actualment, la marca es troba als més prestigiosos spas i centres d’estètica a nivell internacional. A més a més, a les botigues més emblemàtiques i exclusives del món. Al llarg de la seva trajectòria, els seus productes han rebut més de 18 premis a nivell internacional. Qualitat i eficàcia avalades!

Les nostres marques

Telèfon
972 82 18 53
Adreça
Rbla. Arquitecte Joan Bordas, 45 Sant Feliu de Guixols