Amb 30 anys d’experiència i amb més de 130 estudis científics publicats, LPG es consolida com la marca amb més presència en el sector de l’estètica a nivell mundial, oferint uns tractaments facials i corporals 100% naturals, no invasius i indolors. Parlem d’uns tractaments molt agradables que milloren la qualitat de la pell i proporcionen resultats visibles ràpidament, sempre respectant l’ecologia de la pell.

El centre Estètica Paqui disposa d’exclusivitat geogràfica en la realització de tractaments facials i corporals amb LPG.

Tractaments corporals amb LPG

El tractament Endermologie Cos de LPG es realitza amb un capçal motoritzat que produeix una estimulació mecànica per reactivar de forma natural l’eliminació del greix resistent a les dietes i a l’exercici físic, remodelar la silueta, suavitzar la cel·lulitis, drenar, millorar la circulació i refermar la pell. Amb aquest nou capçal aconseguim millors resultats amb menys temps; la qual cosa comporta que el tractament sigui més ràpid, intens, eficaç i profund.

 

Tractaments facials amb LPG

A nivell facial, LPG és capaç de reactivar, també de forma natural, les substàncies essencials pel rejoveniment: el col·lagen (per a una pell més ferma), l’elastina (per una pell més flexible) i un augment del 80% d’àcid hialurònic (per a una pell més hidratada), per tal d’il·luminar el rostre, suavitzar les arrugues i línies d’expressió, reduir la papada i refermar l’òval facial.

 

Amb aquest nou equip, el centre Estètica Paqui disposa de programes adaptats a les necessitats de cada client per tal d’oferir uns tractaments totalment personalitzats. Destaquem els tractaments “express” dissenyats per tractar zones molt específiques del cos i del rostre, i els tractaments “premium” pensats per estar ideal en esdeveniments molt especials.Pharmacy

La clau de l’èxit de LPG és oferir uns tractaments segurs i naturals amb l’objectiu de cuidar la nostra salut i viure una experiència sensorial agradable i eficaç.

Les nostres marques

Telèfon
972 82 18 53
Adreça
Rbla. Arquitecte Joan Bordas, 45 Sant Feliu de Guixols